Međugeneracijska solidarnost

14_04_2010
Međugeneracijska solidarnost

Europska komisija proglasila je datum 29. travnja Europskim danom međugeneracijske solidarnosti. Europski Forum mladih poziva sve organizacije civilnog društva na obilježavanje Europskog dana međugeneracijske solidarnosti...

Europska komisija proglasila je datum 29. travnja Europskim danom međugeneracijske solidarnosti. Europski Forum mladih uključen je u kampanju podizanja svijesti o međugeneracijskoj solidarnosti i povećanju potpore organizacijama civilnoga društva koja se bave ovim pitanjem. Također, cilj im je promovirati 2012. godinu kao Europsku godinu aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti.

Europski Forum mladih poziva sve organizacije civilnog društva na obilježavanje Europskog dana međugeneracijske solidarnosti, a pritom nude promoviranje takvih aktivnosti putem svojih mrežnih kanala. Sve aktivnosti o kojima Europski Forum mladih bude obaviješten promovirat će se i na Konferenciji o solidarnosti među generacijama koja će se održati u Logornu u Španjolskoj 29. i 30.04.2010.

www.youthforum.org

Za sadržaj na ovim stranicama isključivo je odgovorna Koalicija udruga Info zona i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.