Vrijedi li to 10 kuna?

13_04_2010
Vrijedi li to 10 kuna?

Pretposljednje kvalifikacijske večeri ST-@rt festivala slavili su splitski <em>Blok sistema</em>, a koji će bend popuniti <strong>posljednji </strong>slobodan termin u polufinalnoj večeri, saznat će svi koji posjete klub O'Hara te i ove srijede podrže mlade demo bendove.

Pretposljednje kvalifikacijske večeri ST-@rt festivala slavili su splitski Blok sistema, a koji će bend popuniti posljednji slobodan termin u polufinalnoj večeri, saznat će svi koji posjete klub O'Hara te i ove srijede podrže mlade demo bendove.

Azazel je splitski trash – heavy metal bend koji je u tri godine djelovanja snimio dva demo albuma, a kako to zvuči možete poslušati na myspace stranici.

Godinu dana stariji je bend Domination, koji trashu pridružuje death metal. Na myspace su, unatoč snimljenom demu, postavili tek jednu pjesmu.

Electric Chair djeluju na relaciji Split - Trogir već pet godina, a svoj heavy trash progressive metal su predstavili na mnogim moto partyima, kao i na myspace stranici benda.


Hellion - prošlogodišnji pobjednici gitarijade na Prokurativama
Hellion, najiskusniji splitski bend ove kvalifikacijske večeri, su se već proslavili pobjedom na prošlogodišnjoj gitarijadi na Prokurativama, a za one koji ih još nisu čuli – link. Za sebe kažu da sviraju old school metal i hitove Siniše Vuce.

Reborn dolaze iz Šibenika, a u deset godina postojanja su se odmaknuli od prvotnog hard core zvuka ka death metalu. Kako to zvuči death na hrvatskom možete provjeriti na njihovoj myspace stranici.

Posljednja kvalifikacijska večer donosi i bonus izvođača – Kosturi iz Majmunova razvalit će sve što se razvaliti da svojim brutalnim balkanskim rockom. Oni su svoju potragu za diskografskom kućom završili skrasivši se sa legendarnim Slušaj naglasnije, prvim nezavisnim izdavačem na ovim prostorima, koji je prvi objavio uratke sada već legendarnih umjetnika poput Satana Panonskog, SCH, Zadruge, Majki, Bambi Molestersa... Ako vas je ovaj podatak ostavio ravnodušnima, poslušajte što ovaj bend ima za ponuditi i procijenite vrijedi li samo to 10 kuna, koliko se naplaćuje upad u O'Hare, s početkom u 21 sat.

napisala: KMaja