Konferencija za mlade novinare

09_04_2010
Konferencija za mlade novinare

Nacionalno udruženje studenata i mladih novinara Mađarske (DUE) objavilo je poziv za sudjelovanje na konferenciji koja će se održati u <strong>Budimpešti</strong>. Teme konferencije bit će Web2.0 i Online alati koji poboljšavaju rad mladih novinara.

Nacionalno udruženje studenata i mladih novinara Mađarske (DUE) objavilo je poziv za sudjelovanje na konferenciji Mediji za mlade u Europi – Web2.0 i Online Alati za nevladine organizacije mladih koja će se održati u Budimpešti. Konferencija će se održati od 13. do 16. svibnja 2010. godina, a svaka organizacija koja prijavljuje sudionike može prijaviti najviše 4 sudionika. Prijave se zaprimaju zaključno sa 20. travnja na mail [email protected] ili na fax +3612228213. Konferencija će se u cijelosti održati na engleskom jeziku, pa je to i jedan od uvjeta za sudjelovanje. Sudionici sami snose putne troškove, a organizatori će osigurati smještaj, prehranu i materijale za vrijeme Konferencije.

Teme konferencije bit će Web2.0 i Online alati koji poboljšavaju rad mladih novinara. Blogovi, podcastovi i videocastovi u teoriji i praksi kroz radionice, predavanja i prezentacije uz profesionalne voditelje iz svih krajeva Europe jamče kvalitetno provedeno vrijeme u Budimpešti.

www.youthpress.org
www.due.hu

Za sadržaj na ovim stranicama isključivo je odgovorna Koalicija udruga Info zona i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.