Budi faca na FMFS

08_04_2010
Budi faca na FMFS

Festival mediteranskog filma Split održat će se ove godine u zadnjem tjednu svibnja. Dizajner upravo radi na ovogodišnjem <strong>plakatu</strong> te mu je potrebno nekoliko stotina lica sudionika, a to, naravno, nisu samo organizatori. Pošaljite portrete i budite face na plakatu festivala!

Festival mediteranskog filma Split održat će se ove godine u zadnjem tjednu svibnja uz niz predavanja i radionica, tradicionalno kvalitetan filmski program te zabave koje će se ove godine iz Akvarija preseliti u baštu kina Bačvice.

Dizajner Karlo Kazinoti upravo radi na plakatu ovogodišnjeg festivala te mu je potrebno nekoliko stotina lica sudionika, a to, naravno, nisu samo organizatori, nego svi prijatelji pa i dragi gosti. Pošalji portret sebe, mame, tate, momka, cure, bake, ljubavnika, ljubavnice i - postanite face na plakatu festivala!


Budi i ti faca na plakatu ovogodišnjeg FMFSa
Razočarat ćete se ako se nadate svom nasmiješenom licu na jumbo plakatima jer će fotografije portreta činiti tek mali dio plakata pa lica neće biti previše uočljiva. To je razlog da se i sramežljivi okuraže biti dio festivala, dio festivalske kampanje.

Požurite do 10. travnja, ne štedite na rezoluciji fotografija i šaljite ih na mail [email protected].