Prolaz ili poraz - prolaz!

06_04_2010
Prolaz ili poraz - prolaz!

Koreografija koja bi mogla nadmašiti prošlogodišnju s ubojitim papelitosima, dobro vrijeme i atmosfera te posljednja šansa za doći na korak od vjerojatno jedine titule u ovoj sezoni. Srijeda, u 17:30 na Poljudu. Edit: U <strong>albumu</strong> je više od 70 fotografija sa tribina i terena!

Koreografija koja bi mogla nadmašiti prošlogodišnju s ubojitim papelitosima, dobro vrijeme i atmosfera te posljednja šansa za doći na korak od vjerojatno jedine titule u ovoj sezoni. Srijeda, u 17:30 na Poljudu - druga utakmica polufinala Hrvatskog kupa, susret Hajduka i Dinama nakon maksimirskih 0:0. Mi ćemo biti – i na tribinama i na tartanu, a vi?
Torcidina pjesma orila se i Maksimirom na kojem je ostalo 0:0

Valjda ste iskoristili pogodnosti koje ste imali kao pretplatnici ili članovi kluba navijača, jer ako niste možete samo kao ostali smrtnici loviti posljednje ulaznice. Prodajna mjesta u Splitu su fan shopovi u Marmontovoj i pred ulazom u stadion, a u Kaštel Sućurcu u Emmezeti. Cijene ulaznica su 40 kuna za sjever i jug, istok je 70 i 80, a zapad 90 i 110. Mi se ne bi oslanjali na ulične priče da će se na dan utakmice ostaci sjevera (nepredignute rezervirane ulaznice članova i pretplatnika) ponovno naći u prodaji.

Može li se nadmašiti koreografija iz 2009. godine? (foto:M.Prgomet)

Ako ipak propuštate još jednu navijačku, a nadamo se i nogometnu feštu, svratite par sati nakon utakmice pregledati album u našoj foto galeriji.

U albumu je više od 70 fotografija sa tribina i terena!