BG: Regionalni susret mladih

03_04_2010
BG: Regionalni susret mladih

Nemate još puno vremena za odlučiti hoćete li sudjelovati u prvom Regionalnom susretu mladih koji se u svibnju održava u Beogradu. Rok za <strong>prijave </strong>je 05. travnja, prijava 300 kuna, a u slučaju većeg odaziva organizatori će morati izvršiti selekciju sudionika.

Nemate još puno vremena za odlučiti hoćete li sudjelovati u prvom Regionalnom susretu mladih koji se u svibnju održava u Beogradu. Rok za prijave je 05. travnja, a u slučaju većeg odaziva organizatori će morati izvršiti selekciju sudionika.

Glavni organizator i nositelj projekta je udruženje Pravo gore odnosno Laboratorija dobrih vibracija, a partner u realizaciji je Hrvatski ferijalni i hostelski savez. Od 07. do 09. svibnja više od 500 mladih družit će se, zabavljati, sudjelovati na okruglim stolovima... Organizacijom Regionalnih susreta mladih nastoji se dati doprinos širenju kulture mira, nenasilja i razmjene iskustva mladih iz regije.

Nema vam fjere Sv. Duje ako se odlučite za Beograd (foto: S.Marinović)

Troškovi prijave i prijevoza iznose 300 kuna te pokrivaju troškove prehrane i smejštaja u hostelu tijekom boravka u Beogradu. Za sve sudionike iz Hrvatske organiziran je zajednički prijevoz autobusom s polaskom i dolaskom u Zagreb.

Pitanja i zahtjev za prijavni obrazac šaljite na [email protected] (subject: Regionalni susret, Beograd), a dodatne informacije potražite na webu Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza.

www.hfhs.hr