NE ukidamo kalendar događanja

01_04_2010
NE ukidamo kalendar događanja

Spremali smo jedini, najveći i najbolji on line kalendar svih spomena vrijednih događanja u Splitu – od tečaja šivanja do izložbe lokomotiva, ali... Grad i Ministarstvo za ovu godinu nisu osigurali <strong>financiranje</strong> Info zone te (samo 01. travnja) ukidamo kalendar događanja na portalu.

Spremali smo jedini, najveći i najbolji on line kalendar svih spomena vrijednih događanja u Splitu – od tečaja šivanja do izložbe lokomotiva, ali... Grad i Ministarstvo za ovu godinu nisu osigurali financiranje Info zone te ukidamo kalendar događanja na portalu.

Nažalost, prestankom financiranja prvog cjelovitog informativnog centra za mlade u Hrvatskoj mladi nisu izgubili samo kalendar događanja. Ostali su i bez atraktivnog prostora otvorenog za edukacije i promocije mladih, bez mjesta s kojeg su počinjale informativne kampanje namijenjene mladima, bez aktera kreiranja politike prema mladima... bez nečega što je već bilo prepoznato kao vrijedno u zajednici, a tek je trebalo dati prve velike rezultate.

Aprililili - prvi od dva

Aj, aj, ovo je prvoaprilska šala :P Stvarno Grad i Ministarstvo još nisu osigurali financiranje Info zone za ovu godinu, ali  mi i dalje imamo kalendar, samo je... nov, bolji, pregledniji, sadržajniji, potpuniji... i dostupan na iPhone i na novoj adresi :)

Evo novi kalendar događanja!
Naravno da ima još par sitnica za doraditi i da ćemo neke zajedno uočiti, no sigurni smo da ćete već sada bit zadovoljni.