Za blues mijenja gitare i ruke

18_03_2010
Za blues mijenja gitare i ruke

L.A. Jones &amp; Blues Messengers nastupaju i oduševljavaju fanove bluesa već tri desetljeća. Na svojoj europskoj <strong>turneji</strong>, ovaj blues trojac posjetit će i Split, a da besparica ne bi bila razlog propuštanja ove blues poslastice poklonit ćemo vam i nekoliko ulaznica.

L.A. Jones & Blues Messengers nastupaju i oduševljavaju fanove bluesa već tri desetljeća. Nekada su svirali i snimali s brojnim velikim blues zvijezdama i pioniri su vlastitog stila, miješanje uvijek popularnog jump swing Texas i West Coast tradicije. Istovremeno nisu zaboravili ostati duboko i čvrsto ukorijenjeni u Chicago Blues tradiciju 50-tih prošlog stoljeća.

LA Jones and the Blues Messengers - Sad Day Uptown

L.A. Jones u svom nastupu ne mijenja samo gitare, nego i ruke - jednako dobro svira desnom i lijevom rukom. U svojih tridesetak godina karijere ima šesnaest samostalnih izdanja među kojima bluserima sigurno poznate Somebody Been Playin' My Guitar, The Blues and Nothing Else te L.ittle A.lbert.

Na svojoj europskoj turneji, ovaj blues trojac posjetit će i Split pa će svi ljubitelji bluesa poželjeti u petak 19. ožujka od 22 sata biti u Hemingway baru. Kao predgrupa nastupit će splitski Harpoon Blues Band, a da besparica ne bi bila razlog propuštanja ove blues poslastice poklonit ćemo vam i nekoliko ulaznica.

Po dvije ulaznice imaju...

Sonja Vela
Toni Gijevski
Karmen Bogdanović
Antonia Šiško
Nera Mlikota