Županijski Savjet mladih #2

16_03_2010
Županijski Savjet mladih #2

Prvi saziv županijskog Savjeta mladih obilježila su pitanja naknada koje su dobivali članovi te financijske potpore dodjeljivane  udrugama bez javnog natječaja, protivno zakonu, a intrige su  izazivala i imena članova. Što će obilježiti drugi saziv ovisi i o tebi - prijavi se na <strong>natječaj</strong>!

Prvi saziv županijskog Savjeta mladih obilježila su pitanja naknada koje su dobivali članovi te financijske potpore dodjeljivane udrugama bez javnog natječaja, protivno zakonu, a intrige su u kuloarima, pa i na našem forumu, izazivala i imena. Što će obilježiti drugi saziv županijskog Savjeta ovisi i o tebi, ako prebivalište imaš prijavljeno na području Splitsko-dalmatinske županije. U petak, 19. ožujka 2010. godine završava tridesetodnevni rok za prijavu kandidata. Prijavi se dok još imaš priliku izravno utjecati!


Ispiši i svoju kandidaturu za županijski Savjet mladih
Kao i u prethodnom natječaju kandidate mogu predlagati svi organizirani oblici mladih i za mlade koji djeluju na području Splitsko-dalmatinske županije, no kandidat(kinja) mora imati prebivalište u istoj županiji te imati od 15 do 29 godina. Natječajna dokumentacija je minimalna, toliko da je nejasno na temelju kojih kriterija će Odbor za izbor i imenovanja izabrati 11 članova koji će naredne dvije godine savjetovati Županiju po pitanju mladih. Raspisi natječaja i potrebne obrasce potražite na službenom webu Splitsko-dalmatinske županije - dalmacija.hr.