Mangroove soula, funka i popa

14_03_2010
Mangroove soula, funka i popa

U Quasimodu će svoj <strong>album</strong> prvijenac predstaviti<strong> </strong>Mangroove. Riječ je o bendu koji tek 2006. pronalazi idealnu postavu za reprodukciju svog stvaralaštva nastalog pod utjecajem soula, funka i popa. Ulaz je besplatan pa slanjem maila ovaj put pokušajte osvojiti CD ;)

Već prva večer novog radnog tjedna možda vas ponovno odvede u klub... U Quasimodu svoj album prvijenac Svijet za nas predstavit će Mangroove. Riječ je o bendu osnovanom 2003. godine koji tek 2006. pronalazi idealnu postavu za reprodukciju svog stvaralaštva nastalog pod utjecajem soula, funka i popa.

Mangroove u Quasiju - spot za Nemamo sutra

Publici su se predstavili singlom Vrijeme. Uslijedio je singl Nemamo sutra za koji su snimili prvi video spot, a kojim su najavili prvi album objavljen za izdavačku kuću IDMMUSIC-a Tom Tom Music pod producentskom palicom Samira Kadribašića (ex. Jinx, Headoneast). Uz besplatan ulaz provjerite kako to rade Toni Starešinić (klavijature), Željka Veverec (vokal), Hrvoje Kaučić (bas), Niko Radas (bubnjevi) i Matej Huljev (gitara). Slanjem maila na [email protected] ovaj put pokušajte osvojiti CD ;)

www.myspace.com/mangroove