Doživili vikend

12_03_2010
Doživili vikend

Eto smo preživili napad Vatroslava, nije nas ni pomelo ni zamelo, a neće baš bit strašno ni za vikend.&#160;Na vrijeme ne možete baš utjecat, takvo je kakvo je, ali zato možete na vrijeme složit pakleni <strong>plan</strong> vikenda pa eto – krenite! A da bi uštedili koju kunu na ovom vikendu, slušajte radio...

Eto smo preživili napad Vatroslava, nije nas ni pomelo ni zamelo, a neće baš bit strašno ni za vikend. Kakve prilike za zabavu nas očekuju za vikend, nije teško nabrojati.

Mogli biste započeti nečim kulturnim - dosta toga je u ponudi, pa neki možda čak budu i u nedoumici. U Gradskom kazalištu lutaka kazalište Play Drama odigrat će predstavu Marjane, Marjane. U Gradskoj knjižnici Marka Marulića mladi zaljubljenici u pisanu riječ ugostit će Enesa Kiševića. Zlatna vrata svojim programom još uvijek daju podršku ženama pa se u sklopu Dana žena u Zlatnim vratima prikazuju filmovi Agnes Browne i Nigdje u Africi. Jazz koncert Tammy McCann i Black Coffee poziva u HNK na guštanje u jazz ritmovima i uvodi u ponudu kasnijih noćnih događanja. Napomenimo i da se povodom 5. dana multimedije u Profilovom Superstoreu osim popusta održava i koncert Sexymotherfuckersa i Fon Biškića.

Zlatna vrata još uvijek u filmu Dana žena... (foto: H.Podrug)

U Equadoru publiku očekuju Prva liga bend i DJ Pinja, par uvala dalje u O'Hari nastupa Belfast food, a na drugom kraju grada zabavu nudi Vanilla uz Grupu Viva. U Hemingwayu će ekipa s GAF-a imati brucošijadu na koju su pozvali Sinišu Vucu i Jadran bend. Jungla na Zvončacu nudi već provjerenu kvalitetu rezident DJ-a Underground Controla – Miro će se pobrinuti za dobar zvuk tokom cijele noći. Party Monsters naziv je slušaone za ljubitelje electra koji će moći pohoditi Kocku u petak navečer. DJ pult u Quasimodu bit će pod paskom DJ Rottena – jungle i drum'n'base bit će ritmovi koji će nositi publiku.

Subotnje jutro bit će zanimljivo onima koji imaju viška odjeće i modnih dodataka pa ih se žele osloboditi, ali i za one koji žele malim sredstvima popuniti svoje ormare. Za njih je Fabula u Lori dobra lokacija jer će se tamo održati Modni buvljak. Ako dobro pazarite u subotu prije ručka, bit će i veći gušt izać vani – bilo da ste zaradili novce ili hoćete pokazati neki novi modni detalj.


U subotu vanka možete jeftinije



Ove subote i nedjelje se u Spaladiumu igra završni turnir Srednjoeuropske lige odbojkašica, a u subotu će, prije noćnih pohoda, Hajduk na Poljudu ugostiti Rijeku pa eto prilike da večer počne u sportskom duhu.

Na Obojenoj ekipa Fevera opet očekuje plesače, osobito salse i latina. U Jungli će dj poziciju dijeliti DJ Hasho, DJ Zoki i DJ Miro. U Kocki veliku aktivaciju priređuju Pasi, Justin's Johnson i Declaration. Kome subotnji repertoar u Kocki nije po guštu, može navratit do Quasimoda – tamo će koncert odraditi PMG Kolektiv. A za sve one koji misle da su najbolji pjevači baš oni sami, pravo mjesto za subotnji izlazak bit će Tri gracie gdje će D'N'F ekipa prirediti karaoke.

Jedan je majstor s mora -  u subotu ćemo znati koji (foto: Rene)

Da bi uštedili koju kunu na ovom vikendu, slušajte emisiju Info zona na radiju u petak u 19h na valovima radio Splita. Zašto? Zato jer će u nagradnoj igri u ponudi biti po 2 karte za upad na subotnje koncerte u Kocki i Quasimodu.

Vikend će biti promjenjiv što se tiče vremena, bit će svega – kiše, južine, ali i sunca (navodno u nedjelju). Na vrijeme ne možete baš utjecat, takvo je kakvo je, ali zato možete na vrijeme složit pakleni plan vikenda pa eto – krenite!

I, ne zaboravite - za siguran noćni prijevoz kući imate i noćne buseve i jeftinije taksije!

napisala: Vex