Zona inteligencije

10_03_2010
Zona inteligencije

Dalmatinska podružnica hrvatske <strong>Mense </strong>u subotu u Info zoni organizira testiranje inteligencije. Testovi koji se upotrebljavaju zasnivaju se isključivo na slikama i rezultati tih testova ne ovise o obrazovanju, kulturnom porijeklu ili starosti.

U subotu 13. ožujka od 10 sati, dalmatinska podružnica hrvatske Mense u Info zoni organizira testiranje inteligencije. Testovi inteligencije koji se upotrebljavaju za testiranje u Mensi zasnivaju se isključivo na slikama i rezultati tih testova ne ovise o obrazovanju, kulturnom porijeklu ili starosti.

Već smo jednom dali ovaj zadatak za zagrijavanje ;)

Na testiranje se možete prijaviti putem www.mensa.hr ili osobno od 10 do 14 sati u prostoru testiranja s tim da će se grupe formirati prema redoslijedu prijava na webu i vremenu dolaska u prostor testiranja. Testiranju mogu pristupiti osobe sa navršenih 14 godina i uz predočenje važeće osobne iskaznice ili putovnice. Sve upute za testiranje ćete dobiti od strane ovlaštenog psihologa prije samog početka testiranja.

Rezultati će biti poslani na prijavljenu adresu u roku od mjesec dana, a poznati su samo psihologu i testiranoj osobi. Hrvatska Mensa će samo dobiti popis osoba koje su prošle potreban prag sa pozivom da se pridruže podružnici kojoj žele pripadati po osobnom izboru. Za troškove testiranja plaća se 100 kn, a može se uplatiti putem weba Mense ili prilikom dolaska. U troškove testiranja spadaju sami testovi i angažman ovlaštenog psihologa za Mensina testiranja.