Prvi modni buvljak

10_03_2010
Prvi modni buvljak

Dobra vijest se daleko čuje pa ste vjerojatno već nešto načuli... Potaknute zagrebačkom akcijom modno osviještenih forumašica na forum.hr i splitske zaljubljenice u lijepe <strong>krpice</strong> i nakit odvažile su se organizirati sličan događaj - prvi Splitski modni buvljak.

Dobra vijest se daleko čuje pa ste vjerojatno već nešto načuli... Potaknute zagrebačkom akcijom modno osviještenih forumašica na forum.hr i splitske zaljubljenice u lijepe krpice i nakit odvažile su se organizirati sličan događaj - prvi Splitski modni buvljak.

Većina se sniženja poklopila sa blagdanskom besparicom, a second hand je dobrom dijelu pripadnica ljepšeg spola pomalo odbojan, što zbog ambijenta, što zbog potrebe za krojačkom intervencijom na većini komada pa je ovo možda najbolja prilika za povoljno obnoviti garderobu. Buvljak će se održati u subotu (13. ožujka) od 11 sati u novoj zgradi iza Keruma u Lori, u restoranu Fabula.

One s viškom ubost će kunu, a one s manjkom krpicu...

Ideja je jednostavna – djevojke koje imaju višak u ormarima dobiti će priliku zaraditi koju kunu, a one koje pate od manjka odjeće i modnih dodataka moći će za neveliku cifru ubosti neki dobar komad koji se vlasnici ne uklapa u koncept, stil ili konfekcijsku veličinu. Prodavati može tko želi, samo se treba najaviti organizatorici na 091 333 172 ili [email protected], a pokrenuta je i facebook grupa gdje se objavljuju informacije i novosti o događaju.

napisala: KMaja
foto: Maja Prgomet, arhiva