On osvaja sve!

10_03_2010
On osvaja sve!

On je ima 32 godine i 10 albuma, on je pun ka brod, on je ko oklopno vozilo po Splitu, on je ko Dračevac... On je osvojio i brucoše Građevinsko arhitektonskog fakulteta te ih dovodi u osvojeni Hemingway. Mi za <strong>Vucu</strong> ponizno dijelimo ulaznice.

On je ima 32 godine i 10 albuma, on je pun ka brod, on može kupit cilu zemlju, on se ne boji da će ga neko napast jer dok se hrvatska vojska razoružava on je ko oklopno vozilo po Splitu, on je ko Dračevac, napravit će javnu kuću pa će bit manje frustriranih... On je Vuco!

Zabavljaju nas Vucini fanovi, a kako neće sam Vuco...

On je osvojio i brucoše Građevinsko arhitektonskog fakulteta te ih dovodi u osvojeni Hemingway u petak od 23 sata, da sa svojim gostima slušaju njega i Jadran bend. Splitski.portal još nije u potpunosti osvojen jer ima dobre pregovarače pa čak dijeli ulaznice, a upute o procesu pročitajte u šalabahteru... Ostali smrtnici nek ih kupe na dan koncerta po 40 kuna ili u pretprodaji za 30 kuna u Hemingway baru, GAFu i Ekonomskom fakultet ili caffe barovima Senna, Magan i Karoca. Neka vas Vuco osvoji svojom pjesmom ili šarmom, prepustite se.

Po dvi ulaznice dobili su...

Dina Vrkić
Josip Rogošić
Magdalena Kudelik
Vlado Bilonić
Ante Tojčić