Treća srida na Zenti

08_03_2010
Treća srida na Zenti

Prošlotjednim pobjednicima druge kvalifikacijske večeri <strong>ST-@rt</strong> festivala, bendu Ti Ritu Piri Pip, u utrci za nagradama pridružiti će se jedan od bendova koji će se publici ove srijede predstaviti u klubu O'Hara sa početkom u devet sati i upadom od 10 kuna.

Prošlotjednim pobjednicima druge kvalifikacijske večeri ST-@rt festivala, bendu Ti Ritu Piri Pip, u utrci za nagradama pridružiti će se jedan od bendova koji će se publici ove srijede predstaviti u klubu O'Hara sa početkom u devet sati i upadom od 10 kuna.

BennyLava su splitski alter rock band osnovan 2008. na čiji je zvuk poprilično utjecao grunge, pjesme su na engleskom, ima ritma, energije te melodije, a može ih se i poslušati na myspaceu.

InTonic, alter rockeri sa osam godina staža, nam dolaze iz Omiša i na svom webu www.intonic1.com najavljuju razvaljivanje pozornice u klubu, tako da se od njih vjerojatno može očekivati energičan nastup. Uistinu su se kvalitetno poslužili mogućnostima interneta – bend je svoje uratke okačio na myspace, youtube, te vimeo, a možete ih i pratiti na facebooku i twitteru.

InTonic - najbolji na internetu

Midnight Train iz Slatina na Čiovu nalaze svoju inspiraciju u bluesu i hard rocku, ali su na myspace stavili samo tri covera Metallice pa je nemoguće ustvrditi što publika može očekivati od njihova nastupa pošto se na festivalu promoviraju autorske stvari.

Splitski tročlani bend Šetači izražavaju se na hrvatskom jeziku i inspirira ih domaća svakodnevnica. Punokrvni rock uz fuky ritam sa angažiranim tekstovima će vjerojatno rasplesati publiku, a kako to sve zvuči sinjajte prvo ovdje.

Tvrtko Stijena Sekstet stižu iz Kaštel Kambelovca, i za razliku od ostalih do sada prezentiranih bendova, nemaju vokal, već puštaju da glazba priča svoju priču od ambijantalne smirenosti do metalnih eksplozija. Par snimljenih pjesama poslušajte na majspejs linku. Definitivno osvježavajuće!

Raznolika ponuda u kojoj će gotovo svatko pronaći nešto za sebe, ponovo mami usred tjedna na Zentu. Zašto se opirati porivu? :)

napisala: KMaja