Kockice karijere

01_03_2010
Kockice karijere

Na 3. sajmu poslova Splitsko-dalmatinske županije <strong>nezaposleni</strong> imaju priliku predstaviti se potencijalnim poslodavcima. Javni gradski prijevoznik Promet omogućio je nezaposlenima besplatan prijevoz na linijama 37 i 38.

Nezaposleni imaju priliku predstaviti se potencijalnim poslodavcima na 3. sajmu poslova Splitsko-dalmatinske županije koji se održava u utorak, 02. ožujka 2010. godine, u Hotelu Resnik u Kaštel Štafiliću. Organizator sajma čiji je slogan Složite kockice svoje karijere je Hrvatski zavod za zapošljavanje – područna služba Split, a sajam će biti otvoren od 10 do 16 sati. Javni gradski prijevoznik Promet omogućio je nezaposlenima besplatan prijevoz na linijama 37 i 38 uz predočenje evidencije o nezaposlenosti, kako bi što lakše došli do ponude poslova.

Na Sajmu će se predstaviti 65 poslodavaca koji će prezentirati sebe i svoje potrebe za stručnim kadrovima s neophodnim znanjima i vještinama. Na ovaj način nezaposlenima i poslodavcima omogućit će se direktan kontakt. Najbrojniji izlagači su poslodavci iz djelatnosti proizvodnje. Na Sajmu će biti naglašene i mogućnosti sezonskog zapošljavanja u turizmu, kao i mogućnosti zaposlenja za osobe s invaliditetom. Obrazovne ustanove predstavit će svoje programe prekvalifikacije i doškolovanja, a bit će omogućene i demonstracije vještina pojedinih zanimanja. U sklopu Sajma bit će organizirane i radionice i okrugli stolovi s aktualnom tematikom za nezaposlene.

Više informacija i detaljni program Sajma poslova možete pronaći na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

www.hzz.hr