Po praksu u inozemstvo

01_03_2010
Po praksu u inozemstvo

Do 21. ožujka traju prijave na natječaj za odlazak na stručnu praksu u bilo koju od više od stotinu zemalja u kojima je prisutan <strong>AIESEC</strong>. Osim što ćete steći iskustvo iz područa za koje se školujete ili ste se školovali, kroz ovo iskustvo možete upoznati nove gradove, ljude...

Do 21. ožujka traju prijave na natječaj za odlazak na stručnu praksu u bilo koju od više od stotinu zemalja u kojima je prisutan AIESEC. Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Splitu, kao i oni koji su završili studij u protekle dvije i pol godine (baccalareusi, diplomci, magistri, doktori).

Nova poznanstva, nove kulture, zabava i - praksa! (foto: Cole)

Vrijeme trajanja stručne prakse može biti od 6 tjedana do najviše 18 mjeseci, a osim što ćete steći iskustvo iz područa za koje se školujete ili ste se školovali, kroz ovo iskustvo možete upoznati nove gradove, ljude, kulture i običaje.

Test engleskog jezika te upoznavanje kandidata sa organizacijom i procesom traženja prakse održat će nakon zaključenja natječaja. Za prijavu ispunite formular, a u slučaju eventualnih dodatnih pitanja kontaktirajte lokalni odbor AIESECa na mail [email protected].