Ne snalaziš se u godini?

17_02_2010
Ne snalaziš se u godini?

Iako je prošla polovica veljače, možda još nemate kalendar 2010. ili niste zadovoljni s onim kojeg imate? Srećom u Info zoni još ima najsplitskijih <strong>kalendara</strong> koji imaju i humanitarnu notu, osim što otkrivaju važne datume iz splitske povijesti i rođendane (bivših) sugrađana.

Iako je prošla polovica veljače, možda još nemate kalendar 2010. ili niste zadovoljni s onim kojeg imate? Srećom u Info zoni još ima najsplitskijih kalendara koji imaju i humanitarnu notu, osim što otkrivaju važne datume iz splitske povijesti i rođendane (bivših) sugrađana kojima se ponosimo.

Kalendari ka pršuti, taman sad su dovoljno suhi (foto: M.Prgomet)

Naime, atraktivno grafički oblikovan kalendar nastao je u kreativnoj radionici udruge Most, a sav prihod od prodaje namijenjen je splitskim beskućnicima. Sa 40 kuna sebi riješite problem kalendara, a nekome problem obroka ili dva.

Iskoristimo priliku da podsjetimo i sve druge neprofitne organizacije da s ciljem samofinanciranja mogu prodavati svoje proizvode u prostoru Info zone, a uskoro, zahvaljujući financiranju Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, i u online dućanu splitskog.portala!