I 737 fotografija za 99 godina Hajduka

09_02_2010
I 737 fotografija za 99 godina Hajduka

U subotu će Hajduk svoj 99. <strong>rođendan</strong> obilježiti i utakmicom sa sarajevskim Željezničarom, a Torcida, naravno, na poljudskom sjeveru te potom otvaranjem izložbe fotografija u Info zoni. Na ovogodišnji natječaj stiglo je više od 737 fotografija Hajdukovih navijača...

U subotu će Hajduk svoj 99. rođendan obilježiti i utakmicom sa sarajevskim Željezničarom, a Torcida, naravno, na poljudskom sjeveru te potom otvaranjem izložbe fotografija u Info zoni.

Na ovogodišnji natječaj Kluba navijača Hajduka Torcida i portala torcida.org stiglo je više od 737 fotografija Hajdukovih navijača u prošloj godini, a žiri u sastavu Feđa Klarić, Vinko Vuković, Mislav Čotić i Mate Prlić izabrali su 40 fotografija te troje pobjedničkih autora. Tko su izabrani fotografi i koje su to fotografije na najbolji način zabilježile navijačku strast možete saznati iduća dva tjedna, od subote u 18:30, taman da prošetate nakon utakmice koja počinje u 15:30. (edit: online je album ovogodišnjeg postava!)


Pristiglo je 737 fotografija, za 99. rođendan izabrano ih je 40
Na Poljudu je pretplatnicima ulaz mukte, a ostali će platiti 20, 40 ili 60 kuna. U okviru proslave rođendana, u petak u 12 sati, u kino-dvorani poljudskog stadiona bit će predstavljena knjiga Povijesne Hajdukove utakmice autora Jurice Gizdića, a u subotu, točno u podne pored Starog placa bit će svečano otvoren spomenik legendarnom Bernardu Bajdi Vukasu (edit: ipak neće!).

torcida.org/foto2009