Startaju bendovi

05_02_2010
Startaju bendovi

Dobra vijest daleko se čuje pa vjerojatno svi koji su to trebali znati znaju već odavno te je važnije podsjetiti na rok za prijavu bendova na <strong>Festival</strong> autorskih bendova. Riječ je o manifestaciji u kojoj će se natjecati i splitskoj publici predstavljati autorski bendovi...

Dobra vijest daleko se čuje pa vjerojatno svi koji su to trebali znati znaju već odavno te je važnije podsjetiti da je rok za prijavu bendova na Festival autorskih bendova ST-ART 2010 do 15. veljače. Riječ je o manifestaciji u kojoj će se kroz jedanaest srijeda na pozornici O’Hare natjecati i splitskoj publici predstavljati autorski bendovi s područja Dalmacije.


Prilika za javni nastup i vrijedne nagrade (foto:M.Prgomet)
Pravo na sudjelovanje imaju svi bendovi koji nemaju službeno izdan album, ali imaju najmanje tri autorske skladbe koje su obavezni odsvirati u polusatnom nastupu. Prvoplasirani i drugoplasirani bendovi iz polufinala ulaze u veliko finale. Bend koji po ocjenama žirija bude najbolji u finalu dobiva mogućnost besplatnog snimanje albuma, a nagrade su predviđene i za drugoplasirani i trećeplasirani bend. Stručni žiri u sastavu Željko Brodarić Jappa, Ante Pupačić Pupi i Dean Clea Brkić ocjenjivat će tehničku izvedbu, vizualni dojam, autorski rad i ukupan dojam izvedbe.

Uz biografiju benda i osnovne informacije, za prijavu je potrebno priložiti ne nužno kvalitetne snimke autorskih pjesama u mp3 formatu i sve to poslati na mail organizatora, Udruge za zaštitu glazbe STOP, [email protected].

www.myspace.com/start2010