EUforija u Zoni

05_02_2010
EUforija u Zoni

Svi koji su u Info zoni negodovali zbog <strong>mukte</strong> neta bez Windowsa konačno su došli na svoje! Otvoren je <em>Euro info kutak </em>kojem je prvotna namjena informiranje o EU, ali nitko vam neće zamjeriti ako prošvrljate i po drugim temama. Osim besplatnog pristupa internetu...

Svi koji su u Info zoni negodovali zbog mukte neta bez Windowsa konačno su došli na svoje! Otvoren je Euro info kutak kojem je prvotna namjena informiranje o EU, ali nitko vam neće zamjeriti ako prošvrljate i po drugim temama. Osim besplatnog pristupa internetu uz najnovije Windows 7 tu je i literatura koja će povećati razinu znanja o procesu proširenja EU.

U Info zoni o EU proklikaj po netu i prolistaj po literaturi

Info zona je otvaranjem Euro info kutka započela provedbu projekta pod nazivom Euphoria. Riječ je o partnerskom projektu financiranom sredstvima Europske unije kroz program IPA INFO 2008. u kojem su uključene Udruga mladih korak ispred iz Rijeke i Zamisli iz Zagreba, a čiji je voditelj PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka. Na portalu je otvorena i EU info rubrika, također s ciljem povećanja razine znanja i svjesnosti mladih o procesu proširenja, kroz produbljivanje znanja i prihvaćanje vrijednosti i standarda EU koji utječu na svakidašnji život mladih.



Za sadržaj objavljen an ovim stranicama isključivo je odgovorna Koalicija udruga Info zona i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.