Početak planiranja dana <3

31_01_2010
Početak planiranja dana <3

Približavanjem dana zaljubljenih ili kako već tepate četrnaestom danu veljače rast će <strong>ponuda</strong> zabavnih, više i manje romantičnih, sadržaja. Spaladium arena je već rasprodana, Kocka pak nudi doček Valentinova uz Let 3, a PK Split vodi na izlet...

Približavanjem dana zaljubljenih ili kako već tepate četrnaestom danu veljače rast će ponuda zabavnih, više i manje romantičnih, sadržaja. U restoranima će biti sigurno koja tisuća manje gostiju jer je Spaladium arena već rasprodana zbog nastupa Zdravka Čolića. Klub Kocka pak nudi doček Valentinova uz Let 3! Zvuči nadasve erotično, zar ne? :)


Doček Valantinova uz Let 3! Erotično ili romantično?
Totalno drugu (ljubavnu) priču možete pričati uz Planinarski klub Split koji na lagani izlet južnim dijelom Biokova vodi ne nužno sparene ljudske jedinke. Plan je već u 10:30 biti na vrhu Sv. Ilija, a spuštanje prema Gradcu početi prije podneva tako da do večeri obiđete i Baćinska jezera i Brist te budete natrag u Splitu.

Kad smo već kod ponuda PK Split, spomenimo i dvodnevni skijaški izlet (6. i 7. veljače) u Ski centar Rostovo. Centar se nalazi na 1160 metara nadmorske visine, a otvoren je za potrebe zimskih olimpijskih igara u Sarajevu. Prijave i informacije potražite četvrtkom u 19 sati u ŠC Gripe ili na klupski telefon 091 361 691.

A planiranje je tek počelo... Evo već je najavljen i Ibrica Jusić u Clubu INmotion.