Vikend je, mora se

21_01_2010
Vikend je, mora se

Ovo su sada već dani kada počnemo kronično osjećati postblagdansku besparicu i proračunske rupe, no kvalitetan <strong>odmak </strong>od radnog tjedna svakako dobro dođe. Pogotovo ga neće propustiti studenti koji od ponedjeljka kreću u završni obračun s knjigom i ispitnim rokovima...

Ovo su sada već dani kada počnemo kronično osjećati postblagdansku besparicu i proračunske rupe, no kvalitetan odmak od radnog tjedna svakako dobro dođe. Pogotovo ga neće propustiti studenti koji od ponedjeljka kreću u završni obračun s knjigom i ispitnim rokovima...

I don't wanna work today naziv je programa kojim Hemingway slavi petak i početak vikenda. Bez nekog osobitog povoda u Equadoru će nastupiti Sandi Cenov, a u Vanilli grupa Viva. Programom I love 1980. dj Emilio u Versima putuje u vrijeme Italo disca, a caffe bar Vrime organizira zabavu uz nastup Tony benda. O'Hara praši svoj ritam i još uvijek ga zove Weekend mania.

Evo, da ne bude uvik da alter djevojke ukrašavaju tekst :P

Prizemljem spinutskog nebodera dominirat će jazz, funk i house jer Kid Va u Hot Tuni nastavlja sa dobro znanim programom Voi'sa. Na katu robne kuće Dobri slovenski Roots in Session Sounds u Quasimodu će prvi put pod Marjanom pokazati svoje umijeće poticanja na gibanje. Iako naziv večeri tvrdi This is not a trash party, u podrumu Doma mladih možete čuti upravo takve zvukove.

Ako ste pak preumorni za plesni podij, možda su dobar izbor projekcije nagrađivanih filmova splitskih autora u Kinoteci Zlatna vrata. U subotu u laganoj ponudi imate i kazališnu predstavu Škola za žene. Ni eksjurok hitovi uz gitaru i klavir u Malom princu ne mogu se smatrati napornim izlaskom u noćni život.

Pazi ovo, Darkwood dub u Metropolisu 2005. - album

Siniša Vuco nema problema s umorom, on reda nastup za nastupom… evo ga sada u Plavoj kavi! Energija punka će prštati u klubu Kocka – podršku popularnom pulskom bendu Fakofbolan dat će splitski Špurijus i zagrebački Pankerfaust. Darkwood dub obilježit će subotu u Quasimodu, a Underground Control ekipa u Jungu dovodi techno zvuk Kennya Larkina. Imate li volje voziti se do Medene, znajte da je u klubu Fleki večer pod nazivom Urban Generation vs. Baile.

napisao: Pile
foto: Čuba, arhiva