Ples 5 ritmova

15_01_2010
Ples 5 ritmova

Metoda 5ritmova dostupna je svima, ne zahtijeva nikakvo plesno predznanje ili posebne vještine, plešu je mladi i stari, bez obzira na dob, spol, kondiciju, obrazovanje, religijsku ili seksualnu orijentaciju... Cijena radionica je 100 ili 230 kuna, uz popuste za parove.

Metoda 5ritmova dostupna je svima, ne zahtijeva nikakvo plesno predznanje ili posebne vještine, plešu je mladi i stari, bez obzira na dob, spol, kondiciju, obrazovanje, religijsku ili seksualnu orijentaciju... Sve što je potrebno je volja, a ova praksa na temeljnoj razini podučava plesača da sluša i vjeruje u svoje tijelo te da slijedi njegovu mudrost.

U metodi 5 Ritmova nema naučenih koraka ili koreografije, već voditelj polaznike vodi kroz 5 različitih načina kretanja, a svaki ritam potiče pojedine aspekte koji su manje ili više (ne)poznati. Metoda je vrlo popularna u gotovo svim većim gradovima svijeta.

U metodi 5 Ritmova nema naučenih koraka ili koreografije

Cijena radionica je 100 ili 230 kuna, uz popuste za parove. Broj polaznika je ograničen, a grupa se okuplja svakog ponedjeljka. Voditeljica je Zdenka Sajko, ovlaštena učiteljica 5Ritmova koja trenutno živi u Splitu. Vikend radionicu održat će Silvija Tomčik, također učiteljica iz Zagreba. Za ostale informacije i prijave javite se na [email protected] ili na 095 915 2686.

www.plesritmova.net