Škljocali smo za Hajduka...

28_12_2009
Škljocali smo za Hajduka...

Nakon prošlosezonskog premijernog izdanja izbora za najbolje fotografije koje prikazuju <strong>navijače </strong>Hajduka, torcida.org ponovno poziva sve fotografe, amatere i profesionalce, da se prijave na natječaj. Navijačko-fotografski žiri odabrat će 20 finalista...

Nakon prošlosezonskog premijernog izdanja izbora za najbolje fotografije koje prikazuju navijače Hajduka, torcida.org ponovno poziva sve fotografe, amatere i profesionalce, da se prijave na natječaj.


Prošlogodišnja prvonagrađena fotografija (foto: Marko Balić)
Maksimalno 10 fotografija u najvećoj rezoluciji treba poslati do 15. siječnja 2010. godine, isključivo na [email protected]. Kao i u prethodnom natječaju, ocjenjivati će se subjektivna navijačka kvaliteta fotografije objektivna i subjektivna fotografska kvaliteta te ekskluzivinost. Sve fotografije moraju biti snimljene u 2009. godini i prikazivati u cijelosti ili dijelom motive koji simboliziraju ili prikazuju Hajdukove navijače. Fotografije snimljene na navijačkoj tribini za vrijeme trajanja utakmice – ne ulaze u izbor.

Dodjela nagrada i izložba i drugi put u Info zoni (foto: M.Prgomet)

Navijačko-fotografski žiri odabrat će 20 finalista, među kojima će se izabrati  i nagraditi najbolja fotografija u jednoj kategoriji te dvije fotografije na drugom i trećem mjestu. Izabrani radovi bit će u postavu izložbe koja će se i ove godine postaviti u Info zoni.

Fotografije posljednjeg postava izložbe pogledajte na:
torcida.org/foto2008.