Xmas Wikend

25_12_2009
Xmas Wikend

Iako ste možda već potrošili kapacitete za noćarenje i iako je zbog trobroja već objavljen naš kalendar događanja u Slobodnoj, rezimirat ćemo mi i ovaj vikend te vam tako poželjeti ugodne blagdane uz <strong>puuuuno</strong> zabave, druženja i zadovoljstva :)

Iako ste možda već potrošili kapacitete za noćarenje i iako je zbog trobroja već objavljen naš kalendar događanja u Slobodnoj, rezimirat ćemo mi i ovaj vikend te vam tako poželjeti ugodne blagdane uz puuuuno zabave, druženja i zadovoljstva :)

Pred nama je vikend u znaku Božića... (foto:M.Prgomet)

Šator na Bačvicama će nakon niza rockerskih koncerata postati disco šator uz Disco Inferno live party. Na drugom kraju grada Murall glazbom oponaša kultni Studio 54. Na radost velikog broja nekadašnjih tinejđerki u nedalekoj Vanilli nastupa Sandi Cenov, a s druge strane ceste, u Plavoj kavi, odjekivat će hitovi sarajevske grupe SMS.

U Jungli smo već najavili romske trubače - Kočani orkestar… Vratili su se, ne očekujte samo ovaj koncert u narednih mjesec dana :D Nakon dugo vremena u Splitu ponovno nastupa Zlatko Pejaković – kuda idu čerge možete saznati u Stella Mares.

Otprilike ovako nastupit će u Kocki i vjerojatno dovesti pokojeg gosta. Quasimodo će otvoriti treću sezonu klupskog programa 4Real. ST Riva se nastavlja nametati na kartu izlazaka uz Dječake.

Primoštenska Aurora tradicionalno oživi na kraju godine te ovaj Božić završava uz veselicu Jasmina Stvarosa. Ako ste već spremni na napuštanje grada, možda vas u Stari grad u Omišu privuče Na klapski način - klapske obrade uz gitaru.


Vikend za veselje, idemooooo... (foto:M.Prgomet)
Bryan Cox uvest će Junglu u nedjelju, a društvo će mu praviti DJ Okac, i Pero FH.

Osvajali su brojna natjecanja i punili brojne klubove pa će vjerojatno biti jednako uspješni i u subotnjem nastupu u klubu Kocka – zagrebačka grupa Bilk. Potporu će im dati splitski Mondo Kick. Impresivno zvuči i biografija pop punk banda iz Zrenjanina, Oružjem protiv otmičara, koji s u petnaest godina staža snimili pet albuma, a ovu subotu će nastupiti u Quasimodu. ST Riva prašit će stare rock hitovi u live izvedbi Juanitasa i Qotsa.

Koju ovo pismu piva? A koju ćeš ti pivat? (foto:D.Bonačić)

Ni nedjelja nas neće štedjeti već će nastupom Zinedin Zidana mamiti u šator na Bačvicama, presjekom zajebantskih trenutaka bijelosvjetskih pop kriminalaca po izboru DJ Maria Kovača dozivati u Quasimodo, bluesom Tea & Koče privlačiti u ST Rivu i malonogometnim turnirom 4 kafića pozivati u Spaladium arenu.

E, a sunce je, da zovete ekipu na balun, bacite na balun, tako potrošite kalorije i uopće ne idete vanka ovaj vikend? :D