Tony će u Loru dočekati zoru

21_12_2009
Tony će u Loru dočekati zoru

Organizatori novogodišnjeg dočeka u Spaladium Areni pohvalili su se da će i Tony Cetinski nakon dočeka na Rivi pohitati u Loru dočekati zoru. Studenti imaju popust na ulaznice, HŽ povoljnija putovanja, a svi posjetitelji splitskog.portala imaju priliku osvojiti mukte <strong>ulaznice</strong>!

Organizatori novogodišnjeg dočeka u Spaladium Areni pohvalili su se da će i Tony Cetinski nakon dočeka na Rivi pohitati u Loru dočekati zoru. Studenti imaju popust na ulaznice, HŽ povoljnija putovanja, a svi posjetitelji splitskog.portala imaju priliku osvojiti mukte ulaznice!

Tony u Arenu neće doći pjevati, nego se zabavljati (foto: M.Prgomet)
Za novogodišnji DJ Battle u Spaladium Areni izabrani su: Danny G iz Rijeke, Miro DJ iz Splita, Alen K. iz Zagreba, Vice Vicious sa Hvara i Ewan iz Zagreba. Nakon dvosatnog natjecanja potencijalnih DJ zvijezda, u 21:00 na binu dolazi TBF koji u istoj noći nastupa i u Rijeci. Dok oni budu na putu za aerodrom Artists from Ibiza rasplesat će publiku plesnim koreografijama i pripremiti je za DJ program. Zvijezda večeri uz čiji će ritam Arena ući u Novu godinu je Antoine Clamaran kojem prethodi Dejan Vallentino. U prvim satima siječnja na centralnom DJ pultu izmjenjivat će se redom Shane Kehoe, ponovno Dejan Vallentino i od 5 ujutro domaćin Luka Jakir.

Ministry of Sound obećava spektakl u splitskoj crnoj kutiji

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima po najnižoj cijeni od 200 kuna. Svi studenti koji do 23.12. predoče studentske iskaznice, ostvaruju 15% popusta, a Hrvatske željeznice uz predočenje ulaznice za doček u Spaladiumu nude 30% popusta na povratne karte od redovne prijevozne cijene u prvom i drugom razredu, u svim vrstama vlakova. Jedina uputa za nagradnu igru na splitskom.portalu je – šalabahter, uz napomenu da ćemo imena dobitnika objaviti početkom posljednjeg tjedna u 2009. godini, da se ipak na vrijeme možete spremiti za 2010. godinu.

www.set2split.com

Svoje mukte ulaznice će 31.12. u 10h (uz osobnu) na blagajni Arene predignuti:
Vjeko Torkar
Vedrana Perković
Luka Bartulović
Anton Gjeldum
Ivona Dučić