Zatvara se Karantena

16_12_2009
Zatvara se Karantena

Što povezuje splitski.portal, Atlantis i Karantenu? U prosincu slave pet godina rada, no Atlantis i LoopJunkies ovog vikenda to proslavljaju koktelom dvodnevnog programa vrhunske klubske glazbe i najboljeg od ekstremnih sportova – <strong>A5LJ5</strong>. Kako doći bez poklona, a biti pristojan?

Što povezuje splitski.portal, Atlantis i Karantenu? U prosincu slave pet godina rada, no Atlantis i LoopJunkies ovog vikenda to proslavljaju koktelom dvodnevnog programa vrhunske klubske glazbe i najboljeg od ekstremnih sportova – A5LJ5.

5 godina Loopjunkies ekipa Karantenom daje ritam elektronske glazbe

U proteklih pet godina Loopjunkies ekipa je Karantenom Splitu davala ritam elektronske glazbe. Ugostili su mnogobrojna svjetska imena drum'n'bass scene poput Black Sun Empire, Danny Wheeler, The Sect, Masheen, BTK, Kano i Dynamic. Ovaj put u goste dolazi Bad Company, ekipa koja je zaslužna za stvaranje novog drum'n'bass vala na Otoku.


2 dana A5LJ5



Spajajući tipični jungle ritam Bad Company sa svojom vizijom technoa stvaraju prepoznatljiv zvuk među londonskim clubberima nazvan Tech-Step. U deset godina dugoj karijeri su izdali četiri albuma i veliki broj singlova među kojima se ističe The Book of Bad. Video instalaciju u Kocki izraditi će i postaviti Zagrepčanin Symon Sez koji je svoje znanje i kreativnost pokazao na ovogodišnjem Illectricity Festivalu. Video projekcije raditi će Basta iz Cofusiona, te Bionic i Xplode iz LoopJunkiesa. Prema najavama organizatora Karantena će nakon ovog slavljeničkog izdanja na podužu pauzu.

Bad Company za vrhunac A5LJ5

Slavljenički program počet će već u petak Opening vip partyem u Atlantis klubu (prostor do Kocke) u kojem će svoje glazbeno umijeće pokazati Funk Guru i Basta (Confusion), Golem i Oxide (LoopJunkies) te IggyDub. Za ovu prigodu se od četvrtka u podne u Atlantis shopu prodaje samo 100 ulaznica po 50kn koje će vrijediti i za glavni događaj. Program se nastavlja u subotu na istom mjestu samo što će od 15 sati umijeće pokazivati skejteri. A onda.... Tulum u Kocki! Rođendanski party na koji do ponoći na ulazu trebate pokloniti 50 kuna, a nakon ponoći 60 kuna. U šalabahteru možete pročitati šemu kako doći bez poklona, a biti pristojan ;)

Budi dio Atlantis svemira i Loopjunkies nemira!


Evo tko će umjesto darivanje poklona na ulazu kazati svoje ime i prezime i besplatno ući u Kocku:
Branimir Jurko
Tihana Kovačević
Danijela Mandušić
Krešimir Goleš