Štaš slavit, 5 mu je godina tek

12_12_2009
Štaš slavit, 5 mu je godina tek

Da, mi smo jedni od onih papaka koji ne časte kad imaju rođendan :( Naravno, imamo i objašnjenje koje valjda može biti i opravdanje.Nismo počastili pa možda nemamo pravo na <strong>prigodni</strong> tekst, ali dopustite bar 152 riječi osvrta na petu godinu postojanja splitskog.portala.

Da, mi smo jedni od onih papaka koji ne časte kad imaju rođendan :( Naravno, imamo i objašnjenje koje valjda može biti i opravdanje: nema se para, čuva se za otvaranje izložbe. Nismo počastili pa možda nemamo pravo na prigodni tekst u kojem ćemo se prisjetiti davnih dana, rezimirati sve uspjehe, rezultate i nagrade, ali dopustite bar 152 riječi osvrta na petu godinu postojanja splitskog.portala.


Kad se sjetim, suza krene, zamirišu uspomene... (naslovnica '05.)
Zona informiranja nastavila se širiti s ovog portala kroz Informativni centar za mlade te dalje na emisiju na Radio Splitu, a uskoro će službeno zahvatiti i Slobodnu Dalmaciju.  U petoj godini zabilježili smo daljnji rast broja posjetitelja i još uvijek smo jedini pa time i najpopularniji i najbolji gradski internet portal (ne) samo za mlade. Prvi put smo tražili i dobili financijsku podršku i to od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Tako smo , između ostalog, konačno uredništvo opskrbili diktafonom i foto aparatom te pokrenuli nove servise – Žugaj i Web inkubator koji su tek početak priče revolucionarnih mogućnosti koje Split još nije imao na webu. Dobra je vijest i da nam je u srijedu, kao čestitka, došla obavijest da je Zaklada odobrila financiranje i u 2010. godini pa ćemo do idućeg 12. prosinca konačno optimizirati pregled sadržaja kalendara događanja i uvesti mogućnost online prodaje... Upilali smo, jel? Dobro, guštajte i hvala na čestitkama :) I hvala svima koji su dali ili još uvijek daju svoj doprinos u stvaranju splitskog.portala - split.com.hr!

Uredništvo

P.S. Nećemo obećat tulum za 6. rođendan i totalni redizajn portala, ali stvarno to žarko želimo...