.tiramola ispala iz Zone

11_12_2009
.tiramola ispala iz Zone

Ako smo natječaj otvorili s pričom kako smo je razvukli kroz svih dvanaest mjeseci, onda možemo nastaviti sa pričom da smo je tri puta navlačili u prostoru Info zone, a da je sada počinjemo razvlačiti preko cijelog grada. Četvrta splitska.tiramola seli u <strong>Marmontovu</strong>!

Ako smo natječaj otvorili s pričom kako smo je razvukli kroz svih dvanaest mjeseci - 2006. u ožujku, 2007. u svibnju, 2008. u srpnju i ove godine u prosincu, onda možemo nastaviti sa pričom da smo je tri puta navlačili u prostoru Info zone, a da je sada počinjemo razvlačiti preko cijelog grada. Četvrta splitska.tiramola seli sa Šperuna u Marmontovu, u galeriju Fotokluba Split!

Četvrta splitska.tiramola sa Šperuna seli u Marmontovu

Planirali smo je 15. prosinca otvoriti u prostoru Info zone, ali neočekivanih 103 autora i 455 odličnih fotografija prisilili su nas na promjenu plana. S izazovom smještanja što većeg broja fotografija u mali prostor Info zone susretali smo se i prethodnih godina, no nakon novog rekorda bila bi ludost ustrajati na tradiciji.

Boj autora - prva: više od 40, druga: oko 60, treća: oko 70, četvrta: 103

Dakle, otvaranje odgađamo za 23. prosinca i zakazujemo ga u galeriji Fotokluba Split u Marmontovoj. Iako se Grad isprsio sa čak 2350 kuna potpore, znate da ni ovaj put nećemo razočarati postavom i programom otvaranja ;) Izabrani mladi neafirmirani fotografi tako će zadnjih dana 2009. godine svoj talent, nenadano, pokazivati na mjestu gdje su se izlagale fotografije prestižnih fotografa. Tko su ti sretnici saznat ćete narednih dana – ne znamo ni mi, zna samo Matko Biljak koji ih marljivo selektira već par dana.

split.com.hr/tiramola