Odluka o faxu u prosincu

08_12_2009
Odluka o faxu u prosincu

Iako je prethodnih godina travanj bio mjesec konačnih odluka maturanata, obveza polaganja državne mature premjestila je smotru sveučilišta u prosinac. U petak i subotu, 11. i 12. prosinca, od 9 do 20 sati na FESBu će se održati <strong>Smotra</strong> Sveučilišta u Splitu.

Iako je prethodnih godina travanj bio mjesec konačnih odluka maturanata, obveza polaganja državne mature premjestila je smotru sveučilišta u prosinac. Naime, do kraja siječnja iduće godine maturanti moraju predati prijavnicu za ljetni ispitni rok, a izbor fakulteta podrazumijeva odluku o odabiru izbornih predmeta, ali i razini znanja koju potencijalni studenti žele pokazati iz obaveznih predmeta.

Smotra Sveučilišta u petak i subotu na FESBu

U petak i subotu, 11. i 12. prosinca, od 9 do 20 sati na FESBu će se održati Smotra Sveučilišta u Splitu. Bit će to prilika za intenzivirati razmišljanje o upisima, dodatno se informirati o državnoj maturi, upoznavati se sa studentskim životom i možda preispitivati svoje odluke. Na štandovima će biti i predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja pa će informacije o svim detaljima vezanim za novi način upisa na fakultete i polaganju državne mature biti dostupne iz prve ruke. Na ovoj smotri će i sadašnji studenti imati priliku istražiti mogućnosti za nastavak studija u inozemstvu.

unist.hr
drzavnamatura.skole.hr