Iznenađenja crne kutije

05_12_2009
Iznenađenja crne kutije

Set2Split objavio je imena gostiju iznenađenja, koji će uz Antoinea Clamarana, grupu TBF i Artists from Ibiza, na Staru godinu pod kapom Ministry of Sound nastupiti u splitskoj Spaladium Areni. Lista <strong>izvođača</strong> dodatno potkrepljuje velika očekivanja u splitskoj crnoj kutiji.

Set2Split objavio je imena gostiju iznenađenja, koji će uz Antoinea Clamarana, grupu TBF i Artists from Ibiza, na Staru godinu pod kapom Ministry of Sound nastupiti u splitskoj Spaladium Areni. Riječ je o tri ugledna DJ-a s međunarodnom karijerom. Njihova imena su: Shane Kehoe (Irska), Dejan Vallentino (Švedska) i Luka Jakir (Hrvatska).

Već samo ime Ministry of Sound obećava spektakl

Lista izvođača dodatno potkrepljuje velika očekivanja iako već i samo ime Ministry of Sound obećava spektakl u splitskoj crnoj kutiji – riječ je o najpoznatijem svjetskom brandu za plesnu glazbu, noćnu zabavu i clubbing, koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske glazbe diljem svijeta koje posjeti više od 900 tisuća ljudi.

Podsjetimo, zvijezda novogodišnjeg spektakla u Spaladium Areni je francuski producent Antoine Clamaran koji premijerno nastupa u Hrvatskoj, no večer će otvoriti TBF.  Tehničari i producenti Ministry od Sound pripremit će Arenu u vizualno-tehničkom smislu - najavljeni su zvučni i svjetlosni efekti kakvi još nisu viđeni na ovim prostorima, kao i DJ stage kakav hrvatska publika još nije imala prilike vidjeti. Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže Eventima po najnižoj prodajnoj cijeni od 200 kuna.

www.set2split.com