Zončići, zončići...

07_12_2009
Zončići, zončići...

Nakon što je u mjesec ušla s temama alkoholizma i AIDSa, u srijedu, 09. prosinca u Info zoni se možete informirati o sezonskom zapošljavanje u SADu. Predstavit će se i još jedna sociološka studija. <strong>Događaj</strong> mjeseca je četvrta splitska.tiramola, a zaigrat će se ponovno i društvene igre...

Zončići, zončići, zvone cijelu noć… Nakon što je u mjesec ušla u suradnji s Crvenim križem, nakon izložbe te niza predavanja i radionica na temu alkoholizma kod mladih, Info zona prve dane prosinca posvećuje i borbi protiv AIDSa. Osim što će kondome dobiti svi sudionici prigodnog kviza na splitskom.portalu, dijelili su se i s ulaznicama na prvom prosinačkom koncertu u klubu Kocka.

U srijedu, 09. prosinca u 16 sati agencija CCUSA održat će informativni sastanak na temu sezonskog zapošljavanje mladih u Sjedinjenim američkim državama. Dan prije predstavit će se knjiga Program Božanskog Zdravlja. Još jedna u nizu socioloških studija u kojima sudjeluju mladi splitski studenti sociologije predstavit će se u petak, 18. prosinca u 17 sati – tema je ovaj put Ljudski kapital kao razvojni faktor, odnosno potraga za odgovorom iskorištava li se dovoljno intelektualni potencijali građana.

Događaj mjeseca: četvrta splitska.tiramola

Sredinom prosinca otvorit će se četvrta izložba mladih neafirmiranih fotografa – splitska.tiramola. Ove godine je ponovno oboren rekord u broju prijava – više od stotinu, a kvaliteta fotografija jamči težak posao za žiri i ugodu za oči posjetitelja izložbe. Naravno, postav i program otvaranja: neviđeni i neočekivani :) Edit: .tiramola preseljena u galeriju Fotokluba Split!


U najdužoj noći, 21. prosinca, ponovno večer društvenih igara!
Najkraći dan, odnosno najdužu noć u godini skratit ćemo društvenim igrama. Nismo se odavno zabavljali na Večerima društvenih igara, a predblagdansko vrijeme možda je najbolje vrijeme za to - u Zoni za potpunu atmosferu nedostaje samo kamin... Novu godinu Zona će dočekati sa stripovima na zidu - što su naučili prethodnih mjeseci pokazat će polaznici radionice Navuci se na strip.

Prostor će za svoje radionice i sastanke koristiti i udruge Mensa, Most i Hepatos… Nadolazeća 2010. godine ima dovoljno dana da se nađe termin i za sastanak tvoje inicijative, edukaciju u organizaciji tvoje udruge, tvoju izložbu, tvoju prezentaciju… Trebaš se samo javiti u Zonu!