Klik-klik za hip-hop

07_12_2009
Klik-klik za hip-hop

Vjerni fanovi i zaljubljenici u hard cor hip-hop sigurno neće propustiti priliku uživo uživati u pravoj hip-hop atmosferi njujorških hip-hopera ONYX. <strong>Ulaznice</strong> se mogu kupiti u pretprodaji i na dan koncerta, no, naravno, možete i prije riješiti stvar ako budete sretne tipkovnice...

Kako smo i najavili u mjesečnoj najavi događanja u klubu Kocka, u sklopu europske turneje njujorški hip-hoperi po prvi puta su došli u Hrvatsku te će nakon Rijeke, Varaždina, Zagreba i Zadra u subotu nastupiti i u Splitu.

Fredro Starr, frontmen ONYX-a, široj je publici poznat kao suprug naše poznate manekenke Korine Longin Starr koja, naravno, ima svoje prste u odluci da nakon turneje po Rusiji skrenu na plavi Jadran. Vjerni fanovi i zaljubljenici u hard core hip-hop sigurno neće propustiti priliku uživo uživati u pravoj hip-hop atmosferi. Osim pjesama s njihovog novog albuma Cold Case Flies vremena će se sigurno naći i za hit singlove poput Throw ya Ganz ili Slam koji ih je proslavio u svijetu hip-hopa, te je dan danas jedna od najslušanijih rap stvari ikad.

Najava hrvatske turneje

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Info zoni i klubu Kocka, a na dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 69kn. Naravno, možete i prije riješiti stvar ako budete sretne tipkovnice kad svoje ime i prezime budete slali na [email protected] pa se pronađete na popisu par redaka ispod ovog teksta :)

Mukte će hip-hopsat jer su na popisu na ulazu:
Daria Bilić
Sanja Smoljanović
Sandra Burić
Mia Leontić
Frane Kunac