Punom parom

05_12_2009
Punom parom

Govorili su da su stari. Da to rade samo radi novca. Da ne mogu napuniti Arenu, pa su ih "sklonili" na Gripe. U petak su svim zlobnicima dokazali suprotno. Parni <strong>Valjak</strong> je i nakon pet godina pauze i dalje na vrhuncu zadatka...

Govorili su da su stari. Da to rade samo radi novca. Da ne mogu napuniti Arenu, pa su ih "sklonili" na Gripe. U petak su svim zlobnicima dokazali suprotno. Parni Valjak je i nakon pet godina pauze i dalje na vrhuncu zadatka. Razigrani Aki unatoč tome što mu se bliži šezdeseta i dalje ostavlja svoju dušu na bini i bez problema do ludila dovodi prisutnih 6 tisuća ljudi.

Trosatni spektakl pred punom dvoranom

Trosatni spektakl je unatoč nešto višoj cijeni karte privukao dovoljno publike pa je velika dvorana Sportskog centra Gripe bila ispunjena do zadnjeg mjesta. Pozitivne vibre su se širile među ljudima svih dobnih skupina, a atmosfera upravo onakva kakvu smo navikli doživljavati na koncertima Parnog valjka.

Koncert za sve dobne skupine :)

Posebne pohvale također moramo uputiti i na račun izvjesne Danijele, koja je i više nego dostojna zamjena za Tinu Rupčić, i stasom, a i glasom. Muški dio publike je to posebno to primijetio :) Čestitke i zahvale Karlovačkom pivu koje svake godine organizira ovakve koncerte. Produkcija na visokoj razini, kvalitetan razglas i tri golema video zida omogućili su Akiju i ekipi da pokažu svoj maksimum – tko je bio, slobodno može reći da je bio na koncertu koji konkurira za koncert godine pod Marjanom.

Pogledaj 40 fotografija u albumu!

napisao: Goran Leš
foto: Maja Prgomet