Poklon: Čudo u Poskokovoj Dragi

02_12_2009
Poklon: Čudo u Poskokovoj Dragi

Svako malo dijelimo ulaznice, a potpuno smo zanemarili <strong>knjige</strong>. E, pa evo prilike da uštedite 129 kuna i 264 stranice novog humorističkog čuda iz majstorske radionice gospodina Ante Tomića,&#160;<em>Čudo u Poskokovoj Dragi </em> - dobijete na<strong> </strong>poklon.

Čuli ste vjerojatno za Teda Bundyja, odvjetnika iz Burlingtona u Vermontu koji je ubijao studentice nalik njegovoj bivšoj djevojci, ili za Andreja Pićuškina Šahista, kojega su zaustavili malo prije nego što je uspio smaknuti šezdeset četiri osobe, po jednu za svako šahovsko polje, ili za Pedra Lopeza, takozvano “čudovište iz Anda”, ili za britanskog liječnika Harolda Freda Shipmana, za Alberta Fisha, Jacka Rasparača… E, pa zaboravite ta čudovišta. Svi serijski ubojice ne mogu se mjeriti s okrutnošću Poskoka, divlje obitelji koja nastanjuje jednu skrivenu krašku udolinu u Dalmatinskoj zagori. Rijetki koji su preživjeli susret s njima tek poslije mnogo nagovaranja i s golemom nelagodom, drhtava glasa, mucajući, kroz suze govore o tom stravičnom iskustvu, a u pola pripovijesti obično se popišaju u gaće. Ovo je priča kako su se luđaci iz zabiti morali suočiti s užasavajućom istinom da osjećaju nešto nalik ljubavi i sa žaljenjem otkrivaju kako je u suvremenom svijetu praktično nemoguće živjeti bez žene.


Poklanjamo Čudo u Poskokovoj Dragi, novi roman Ante Tomića
Maestralna priča, pitko pripovijedanje, živahni likovi, sjajni dijalozi, napete situacije te komični, i naravno, iznenadni obrati - novo humorističko čudo iz majstorske radionice gospodina Ante Tomića. Za Čudo u Poskokovoj Dragi kažu da je humoristički roman zrele i iskusne spisateljske ruke, jedan je od rijetkih, danas možda i jedini hrvatski koji čitatelje kao od šale može nasmijati do suza.

Svako malo dijelimo ulaznice, potpuno smo zanemarili knjige. E, pa na mailu [email protected] ovaj put nećete tražit ulaznice, nego knjigu! Eto prilike da uštedite 129 kuna i 264 stranica romana koji obećava - dobijete na poklon. Ime, prezime i broj mobitela bit će, uz malo sreće, sasvim dovoljno ;)