Primanja usklađena s troškovima

19_11_2009
Primanja usklađena s troškovima

Jesu vam primanja i troškovi u skladu? Ako nisu, pravo je vrijeme da sudjelujete na besplatnoj radionici za učenje o usklađivanju primanja i troškova. Tijekom <strong>radionica</strong> potpuno izostaje bilo kakvo nuđenje i promoviranje proizvoda i usluga banaka.

Jesu vam primanja i troškovi u skladu? Ako nisu, pravo je vrijeme da sudjelujete na radionici Kako uskladiti primanja i troškove? u organizaciji Hrvatske udruge banaka. Besplatna radionica održat će se u Gradskoj knjižnici Marka Marulića 25.11. (srijeda) u 17 sati. Dolazak na radionicu poželjno je najaviti zbog interaktivnog karaktera i preporuke organizatora za rad u grupama do 20 polaznika, a za kvalitetno učenje o usklađivanju primanja i troškova polaznici će trebati izdvojiti oko 90 minuta svoga vremena.

Kako uskladiti primanja i troškove? (foto: M.Prgomet)

Vrijedi naglasiti da radionica nije financijsko savjetovanje, već se građanima želi omogućiti prilika da sagledaju mogućnosti i donesu odluke koje će za cilj imati promjenu određenih navika i ponašanja, sve u svrhu bolje i sigurnije financijske budućnosti. Pritom, tijekom radionica potpuno izostaje bilo kakvo nuđenje i promoviranje proizvoda i usluga banaka. Poruke radionice namijenjene su širokom spektru polaznika i za njih nije potrebna prethodna priprema.

Zainteresirani za pohađanje radionice mogu se prijaviti na tel. 01 48 60 080 (pon-pet 09-16h) ili na e-mail [email protected] .

www.hub.hr