Spaladium te zove

11_11_2009
Spaladium te zove

Kao što smo već najavljivali, Simple Minds ovog petka sviraju u Spaladium Areni, a splitski.portal najbrže vodi na koncert <strong>- mukte</strong>! Konačno da se dogodilo i to, Dalmatinom će u petak kolone automobila put Splita, kako bi čuli svjetski poznati bend...

Kao što smo već najavljivali Simple Minds ovog petka sviraju u Spaladium Areni, a splitski.portal najbrže vodi na koncert mukte! Konačno da se dogodilo i to, Dalmatinom će u petak kolone automobila put Splita (inače je slučaj obrnut), kako bi čuli neki svjetski poznati bend. I to kakav, za Simple Mindse svi koji su ih nedavno čuli kažu kako žive svoju novu mladost. Škoti će osim promocije novog materijala s albuma Graffiti Soul podsjetiti i na poznate uspješnice (svi znate barem antologijsku Don't You (Forget About Me).
Vjerojatno neće svirati Don't You (Forget About Me) :)

Ulaznica po cijeni od 150 do 250 kuna (ovisno o položaju na parteru i tribinama) još uvijek ima u prodaji, a osim slavih rokera za istu ulaznicu moći ćete čuti i trio Vlatka Stefanovskog. Zato je važno u petak već od 21 sat biti u Spaladium Areni jer i samo zagrijavanje je vrijedno pažnje.
Hoće li Arena opet biti puna kao na Adio lito? (foto: M.Prgomet)

U tri sata vrhunske svirke sigurno će uživati Đurđica Grgić koja je još u petak osvojila ulaznicu na Radio Splitu u našoj emisiji Info zona na radiju, a na portalu su najbrže reagirali:

Ivica Stanić
Klaudija Radoš
Maja Nadilo
Zrinka Ćorić
Boris Čikutović


A prvo inozemno ime u Spaladium Areni i tebe zove, u zalog svim budućim spektaklima ;)


Next?


Idući mamac za posjet Areni je malonogometni turnir 4 kafića, 27. prosinca, koji je prvo događanje preseljeno s Gripa. također smo već najavili i da će četiri večeri poslije puna Arena dočekati Novu godinu uz Ministry of Sound i TBF. Sve glasniji su oni koji žele Balaševića pod krovom Spaladiuma, organizirali su i grupu na fejsu, no još nema službenih potvrda niti o pregovorima, ali svoje želje možete slati i putem formulara na spaladiumarena.com.