Pomozi: očisti ormar i police

08_11_2009
Pomozi: očisti ormar i police

Kratak dan, nemoš van… A&#39;mo, pravo je vrijeme za jesensko čišćenje životnog prostora, da blagdane ne dočekamo s metlom u ruci. Sve nove ili rabljene predmete koji vam samo skupljaju prašinu možete donirati udruzi Most koja i ove godine organizira humanitarni <strong>buvljak</strong>...

Kiša, kratak dan, nemoš van… A'mo, pravo je vrijeme za jesensko čišćenje životnog prostora, da blagdane ne dočekamo s metlom u ruci. Sve CD-ove, DVD-ove, knjige, suvenire, ukrase, nakit, stripove, promotivne majice kratkih rukava, gramofonske ploče i slične nove ili rabljene predmete koji vam samo skupljaju prašinu možete donirati udruzi Most koja i ove godine organizira humanitarni buvljak s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno najugroženije sugrađane. Akcija A di si ti?! će devetu godinu za redom osnovnim higijenskim potrepštinama i namirnicama opskrbiti stotinu socijalno ugroženih obitelji sa šireg splitskog područja.


Treću godinu za redom humanitarni buvljak u Marmontovoj
Buvljak će se održati 12.12.2009. (subota) u Marmontovoj, a artikle koje želite darovati možete donijeti radnim danom u Info zonu i udrugu Most ( Zvonimirova 7, 09-14 i 17-20) te vikendom nakon 20 sati u Prihvatilište za beskućnike, iza Biskupove palače.