U Novu s ministrima zvuka

04_11_2009
U Novu s ministrima zvuka

Uz vrhunskog DJ-a, najbolje od domaćeg hip-hopa i plesače s Ibize, najavljuje se neviđeni vizualni <strong>spektakl</strong>, sjajan zvuk, LED ekrani i bina kakvu hrvatska publika još nije vidjela. Osam tisuća ulaznica će u prodaju krenuti 9. studenog...

Tony Cetinski pjevat će Splićanima na Rivi, a predstavljen je i dio programa drugog masovnog dočeka 2010. godine pod Marjanom. Set2Split u Spaladium Arenu dovodi DJ-a jedne od najvećih svjetskih klupskih atrakcija Ministry of Sound, Francuza Antoinea Clamarana. Ovaj traženi DJ i producent koji štuje funky house s electro dionicama surađivao je i s pjevačima poput Ricky Martina i Glorije Estefan. Sinonim za lude partije, Ministry of Sound, godišnje diljem svijeta organizira preko 800 događaja i raspleše preko 900 tisuća ljudi.

Hoćete li svoje povjerenje za ovogodišnje Silvestrovo pokloniti ministrima zvuka?

Program u Areni na Silvestrovo počet će već u 20 sati i trajati sve do ranoga jutra. Za zagrijavanje će biti zaduženi lokalni DJ-i, koje će organizator od 15. prosinca odabrati putem natječaja na web stranici set2split.com, a četvorica najboljih će se u najluđoj noći godine boriti za naklonost splitske publike. Nakon njih uz ritam jen-dva Arenu će razgibati splitski ministri - TBF, koji odmah nakon nastupa lete privatnim avionom u Rijeku gdje već imaju dogovoren nastup, no tek iza slavljeničkog šampanjca.

 

Uz vrhunskog DJ-a, najbolje od domaćeg hip-hopa i plesače s Ibize, najavljuje se neviđeni vizualni spektakl, sjajan zvuk, LED ekrani i bina kakvu hrvatska publika još nije vidjela. Osam tisuća ulaznica će u prodaju krenuti 9. studenog, a osim onih za parter po cijeni od 150 kuna u prodaji će biti i za one sklonije malo većem komodu na VIP tribinama.