Razapeta .tiramola

05_11_2009
Razapeta .tiramola

Razapeli smo je kroz cijelu godinu: 2006. u ožujku, 2007. u svibnju, 2008. u srpnju, a ove godine rastegnut ćemo je u prosincu da vidimo kako deseci kvalitetnih <strong>fotografija</strong> neafirmiranih mladih autora figuraju u blagdanskom ozračju. Četvrta splitska.tiramola traži postav!

Razapeli smo je kroz cijelu godinu: 2006. u ožujku, 2007. u svibnju, 2008. u srpnju, a ove godine rastegnut ćemo je u prosincu da vidimo kako deseci kvalitetnih fotografija neafirmiranih mladih autora figuraju u blagdanskom ozračju. Četvrta splitska.tiramola traži postav!


Skoro četiri godine su prošle od prve splitske.tiramole
Udruga za promociju kulture mladih Splitski portal kao i prethodnih godina poziva sve mlade fotografe, čak i one koji se fotografijom ne bave niti kao hobijem, ali smatraju da su uhvatili trenutak privlačan oku javnosti. Nema zadane teme, jedina ograničenja su: 5 fotografija po autoru ili autorici i da su sve prijavljene fotografije nastale u Splitu, no to ne znači da morate slati razglednice Splita, naprotiv :) Fotografije u maksimalnoj rezoluciji do kraja studenog pošaljite na [email protected] ili donesite na CDu u Info zonu. Osim imena, prezimena, godine rođenja i maila, obavezno napišete i broj mobitela kako bi vas lakše po potrebi kontaktirali.


Kako izložiti fotografije?



Autori izabranih fotografija će, kao i svih ovih godina, osim promocije svog talenta imati čast i zadovoljstvo sudjelovanja na splitskoj.tiramoli. No, prvi put javno pozivamo kreativne umove da nam predlože kako izložiti fotografije! Ako netko bude originalniji od nas i realan, vodimo ga/je na after party i častimo cijelu noć ;)

split.com.hr/tiramola