Bojkotirate nešto ovaj vikend?

29_10_2009
Bojkotirate nešto ovaj vikend?

Jel&#39; bojkotirate utakmicu? Jel&#39; bojkotirate Noć vještica? Jel&#39; bojkotirate<strong> izlazak</strong> ovaj vikend? He, šaljivo pitanje, barem jedno od ova tri. You Tube party, Zoster, ex-yu hitovi, Apuntamenat party, Noć(i) vještica, derbi pred praznim sjeverom... Originalan vikend, nema šta :)

Jel' bojkotirate utakmicu? Jel' bojkotirate Noć vještica? Jel' bojkotirate izlazak ovaj vikend? He, šaljivo pitanje, barem jedno od ova tri. Ako u petak navečer planirate odmoriti moždane vijuge i sive stanice staviti u OFF mode, možda nije loša ideja da zadnje moždano razgibavanje prije vikenda obavite na Filozofskom fakultetu uz predavanje/tribinu na temu Filozofija jezika u analitičkoj tradiciji. Nakon predavanja, kao final touch za trening osjetila, možete posjetiti reprizu performancea u Fotkolubu Split gdje će vas Xena pitati želite li doći u njen krevet. Odgovorite potvrdno ;) U Info zoni će se u to vrijeme održavati inicijalni sastanak za sudionike No(N) Shame Project performance radionice.

Što je derbi bez ludila sjevera? (foto: Rene)

Opušteniji dio petka možete provesti u Kocki uz YouTube party, dok se Karaokama možete zabaviti na čak dvije lokacije (ako ne poberete pljesak u Tennisa, trk u Muralla!). Pino nudi Pionirsku večer uz davne ex-yu hitove po izboru DJ Joke – to bi trebala opet postati ustaljena tradicija petkom. Fancy party uz fancy ljepotice s fancy krpicama dogodit će se u Hemingwaya gdje će Fashion TV dovesti lijepa lica hrvatske mode. U Quasimodu će dj-poziciju držati DJ D-Gree i pobliku častiti redom funka redom soula.

Svakog vikenda trebalo bi nešto vremena odvojiti za boravak na svježem zraku, pa ako niste za akciju onda barem gledajte akciju. Ako ne podržavate Torcidin bojkot utakmice Hajduk - Dinamo onda je Poljud dobra ideja za malo sporta, a na Starom placu reprezentacija Hrvatske spremno će dočekati Maltu – ragbi utakmica, naravno. Šuška se da će Torcida organizirati gledanje utakmice na video zidu ispod Stare murve, nakon što u 16 sati ispred katedrale Sv. Duje zapale svijeće za ozdravljenje Hajduka.


Subota za vampire, vještice i ine beštijice (foto: Ivan B)
Subotnju Noć vještica, bundeva, metli i čarobnih napitaka možete provesti u Muralla uz Djeve Yellu, Duju, Mira i VJ Sharu ili u Kocki gdje će biti upriličena prava kostimirana zabava (eto prilike za one kojima je dugo čekat do karnevala). Caffe Art ugostit će Apuntamenat party koji ovaj put ima za temu Seks&Grad. U Quasimoda će večer obilježiti Zoster – najavljeni kao najpopularniji hercegovački izvođači nakon Mate Bulića.

Plava kava dosjetila se originalno popuniti nedjeljnu večer – studentska uz Mirka Buru i tamburaše. Ako studentske mogu bit srijedom, zašto ne bi mogle i nedjeljom?

O vremenskim prilikama ne treba posebno govoriti – znate svi pronać prognozu na netu, a očito je da će svakim tjednom biti sve hladnije i hladnije….

napisala: Vex