No(N) Shame Project

28_10_2009
No(N) Shame Project

Sram? Besram? Performance? Ako vas zanima sve to ili samo jedno od toga, onda ne smijete propustiti priliku za sudjelovanje u No(N) Shame Projectu - <strong>performerskoj</strong> radionici čiji se koncept temelji na principima performerske skupine Via Negativa iz Ljubljane...

Sram? Besram? Performance? Ako vas zanima sve to ili samo jedno od toga, onda ne smijete propustiti priliku za sudjelovanje u No(N) Shame Projectu. No(N) Shame Project zamišljen je kao performerska radionica kroz koju će se formirati materijali koji će se baviti temom srama odnosno besrama. Radionica je koncipirana na način da je svaki sudionik ujedno materija i materijal vlastitog performansa, a svoje performanse polaznici izvode i komentiraju jedni ispred drugih. Iz nastalih materijala koji obrađuju temu (be)srama nastat će No(N) Shame Project. Postoje različiti mediji i strategije koje polaznici mogu koristiti u svojima performansima (video, fotografija, tijelo, text, muzika...). Koncept radionice se temelji na principima performerske skupine Via Negativa iz Ljubljane, www.vntheatre.com.

Koncept radionice temelji se na principima performerske skupine Via Negativa

 No(N) Shame Project će kroz radionice u prostoru Kocke, pod stručnim vodstvom Borisa Kadina, multimedijalnog umjetnika, razvijati performersku priču koja će rezulturati prezentacijom projekta u Splitu i u još nekoliko gradova Lijepe naše i regije.

Radionice će se održavati 3 puta tjedno u Kocki, a početni sastanak i dogovor o terminima je u petak, 30.10.2009. u 20h u Info zoni. Za sudjelovanje u radionici nije potrebno nikakvo predznanje, tako da se mogu uključiti svi koji žele iskušati nešto novo i istražiti svoje mogućnosti i vještine performanca.

Prijave i dodatne informacije: [email protected], [email protected] i u Info zoni.