Moš slavit uz Moslavinu

28_10_2009
Moš slavit uz Moslavinu

Danas između bojkota i podrške, a prije 59 godina zajedno i glasno za početak tradicije. Bez obzira na stadionska događanja, navečer se nakon crnog rižota u prostorima kluba <strong>navijača</strong> rođendanska zabava seli u Quasimodo. Prigodno, prenosimo snimku emisije...

Danas između bojkota i podrške na subotnjem 55. derbiju HNLa, a prije 59 godina zajedno i glasno za početak tradicije. Na dan osnutka najstarije navijačke skupine u Europi neće opet gostovati Crvena Zvezda niti će se poklopiti neki europski susret… ove srijede u osmini Hrvatskog kupa na Poljud dolazi Moslavina. Bez obzira na stadionska događanja, navečer se nakon crnog rižota u prostorijama kluba navijača rođendanska zabava seli u Quasimodo. 
Torcida možda proslavi uz Moslavinu (foto: S.Marinović)

Prigodno, sa torcida.org prenosimo snimku emisije Izgubljena generacija emitirane na radiju KL Eurodom. Gost Ante Ivanišević, jedan od osnivača Torcide, više od dva sata uz prigodnu glazbu priča priče iz davnina, dogodovštine s utakmica, o uređenju Starog placa i povijesnoj sezoni bez poraza, objašnjava priču o različitim bojama dresa i zastave, Bearinom transferu u Beograd, prisjeća se dana osnutka Torcide, godina zabrana, Četvrte vilaje, prve pirotehnike, prvih gostovanja i kritički komentira današnju atmosferu na stadionima te proziva Fredia Fiorentinija i iskazuje povjerenje trenutnoj upravi.

Skini pa poslušaj emisiju