Još jedan STEP

29_10_2009
Još jedan STEP

Udruga tajnika i računovođa u školstvu u sklopu programa STEP organizira besplatan tečaj o radu udruga – osnove neprofitnog računovodstva, jednostavno knjigovodstvo udruga, ugovorni odnosi, uredsko poslovanje i izrada proračuna projekta.

Udruga tajnika i računovođa u školstvu u sklopu programa STEP organizira tečaj o radu udruga. U okviru tečaja bit će predstavljeno pet modula – osnove neprofitnog računovodstva, jednostavno knjigovodstvo udruga, ugovorni odnosi, uredsko poslovanje i izrada proračuna projekta.

Tečaj će se održavati u prostorijama Udruge MI, Sinjska 4 u terminu 5., 6. i 7. studenog 2009. Polaznici tečaja steći će osnovno znanje o zakonskim okvirima računovodstvenog sustava, vođenju poslovnih knjiga, blagajničkom poslovanju, izradi ugovora, obračunu plaća i naknada, osnovama uredskog poslovanja… predavanja će se održavati u popodnevnim satima, osim zadnjeg dana tečaja kada će biti organizirana dva predavanja u jutarnjem terminu.

Tečaj je besplatan, a za pohađanje se potrebno predbilježiti na vrijeme. Predbilježbe i dodatne infomacije dostupne su putem maila [email protected] i telefona 021/221 276 i 021/885 897, svakim radnim danom od 10 do 14 sati.

Program STEP pruža sustavnu podršku svim zainteresiranim udrugama u regiji, kao i neformalnim građanskim inicijativama na lokalnoj razini u obliku informiranja, savjetovanja i izobrazbe. Riječ je o programu koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a provodi ga Udruga MI u partnerstvu sa Udrugom tajnika i računovođa u školstvu.

www.programstep.info