Vikend dopis

22_10_2009
Vikend dopis

Predmet: ponuda u Splitu za vikend 22., 23. i 24. listopada 2009. Poštovani, ovaj vikend možete započeti u predvečerje petka... Jedino što sigurno neće biti dobro je – vrijeme. Srdačno pozdravljamo i dobru <strong>zabavu</strong> želimo!

ekipa grada Splita
splitski.portal
split.com.hr

PREDMET: ponuda u Splitu za vikend 22., 23. i 24. listopada 2009.

Poštovani,

Ovaj vikend možete započeti u predvečerje petka kada u HNK igra baletna predstava Carmina Burana. Ukoliko već imate druge obveze u navedenom terminu, prilika za kulturno uzdizanje uz isti balet pružit će Vam se i u subotu. U petak možete uživati i u uratcima talijanske filmske umjetnosti u kinoteci Zlatna vrata. Slabiji utjecaj umjetnosti, ali s vrlo jakom notom dobre zabave možete doživjeti u petak navečer u caffe baru Tennis uz, sada već, uobičajene karaoke. Klub Kocka ne nudi pjevanje nego slušanje i to Rendez-vous izbor svega i svačega plesnog. Mladi grada Splita koji vole gubiti kontrolu nad sobom bit će zadovoljeni ako se odazovu pozivu na party Lose Control u Jungli. Giuliano će svoje obožavatelje zabavljati u Vanilli, dok će Joe & Delane u akustičnoj atmosferi dočekati goste na light večeri u Hotelu Consul. Jukes i Harpoon Blues Band obećavaju dobar, stari blues i jazz u Studiu 21, na svom domaćem terenu. I na kraju gradske ponude za petak – poslastica. Quasimodo će udomaćiti Hemendex – posebne pohvale, najave i hvalospjevi nisu potrebni. Da ne bi stali na petku, Antenat će dan poslije Hemendexa zauzeti pozornicu Quasimoda. Kvazi-publika ima se čemu radovati ovoga vikenda. Ipak, za subotnju večer postoji mogućnost dileme jer u Kocku dolazi Disciplin A Kitchme za koju također nisu potrebni dodatni atributi. Acilectro Night u klubu Murall osmislit će DJ Pille, DJ Feta i rezident DJ Miro. Malo općepoznatog starog rocka ponudit će The Beatles Revival band u O'Hari.

Mladi Splićani koji su duboko zagazili u poslovne vode i biznis, dnevnu satnicu vikenda mogu ispuniti posjetom sajmu SASO na Žnjanu, a večer u petak nastaviti u Hemingwayu uz koncert Jasmina Stavrosa.

Za svakog ponešto, uz dosta zvučnih imena, garancija su još jednog dobrog vikenda. Jedino što sigurno neće biti dobro je – vrijeme. Kiša će opet potjerati sve i svakoga u zatvoreno, iako neće biti ništa hladnije nego u proteklih nekoliko dana.

Srdačno pozdravljamo i dobru zabavu želimo!
Vex