Mreža zapasala grad

19_10_2009
Mreža zapasala grad

U četvrtak će predstavnici Mreže mladih Hrvatske u Banovini popričati o provedbi Zakona o savjetima mladih. Održat će se i sastanak upravnog odbora MMH na kojem će moći sudjelovati i predstavnici potencijalnih članica te javna <strong>tribina</strong> u okviru kampanje <em>Zarazi se aktivizmom</em>.

U četvrtak, 22. listopada, predstavnici Mreže mladih Hrvatske u Banovini će sa predstavnicima grada i županije popričati o provedbi Zakona o savjetima mladih. U popodnevnim satima održat će se sastanak upravnog odbora MMH na kojem će od 18 sati moći sudjelovati i predstavnici potencijalnih udruga članica.

U Banovini se odavno nije pričalo o Savjetu mladih

Drugog, zadnjeg dana splitskog izdanja Info dana Mreže mladih Hrvatske u 11 sati u prostoru Info zone održat će se javna tribina pod nazivom Fokus: mladi – aktivno sudjelovanje mladih kao ključni korak prevencije ovisnosti, a u okviru kampanje Zarazi se aktivizmom. Na tribini će uz Nikolu Bukovića iz MMH gostovati Đordana Barbarić iz Udruge Most, Dr.sc. Anči Leburić sa Odsjeka sociologije Filozofskog fakulteta u Splitu, prof. Vedran Mardešić iz Službe za borbu protiv bolesti ovisnosti Grada Splita, Nataša Kekez iz Iuvenis-Trogirska inicijativa mladih te predstavnici Ureda za ljudska prava Vlade Republike Hrvatske.