Kocka: od terapije do discipline

04_10_2009
Kocka: od terapije do discipline

Kocka je već zagazila u drugi mjesec svog programa i odradila prve jesenske koncerte, a mi vam donosimo rezime <strong>najava</strong> da vam ne bi promaklo koje događanje u podrumu Doma mladih. Terapija, Festival buke, Karantena, Vuneny, Disciplin a Kitschme…

Kocka je već zagazila u drugi mjesec svog programa i odradila prve jesenske koncerte, a mi vam donosimo rezime najava da vam ne bi promaklo koje događanje u podrumu Doma mladih.

Ponedjeljkom su slušaone alternativne glazbe, utorkom domaći DJevi uz rakijice (doći će hladniji dani), a četvrtkom slušaona elektronske glazbe – dakako, ako nema drugog programa. Srijeda je dan kada se aktivira čitaonica slobodarske literature Dislexia, a prve listopadske srijede možete pogledati i zanimljiv i za naše prilike donekle aktualan dokumentarac The take koji se bavi pričom radnika iz Buenos Airesa koji su preuzeli kontrolu na zatvorenom tvornicom.

U Kocku po dozu skakanja, gibanja, plesanja...

U subotu, 10. listopada, sedmi Festival buke pod nazivom Festival duhovne glazbe Kocka 2009 okupit će bendove željne stvaranja buke, a dan prije provest će se Terapija lijekovima Zoot Woman, Gwen Stefani, Denis and Denis, Madonna, disko 80ih i 90ih… dress code čitave bolnice je: superheroj.

Idući vikend započinje rock and rollom 60ih i 70ih i garage punkom u režiji DJ Joke, nastavlja se prvom ovosezonskom Karantenom u kojoj je glavni lik mađarski DJ Jade, a završava u nedjelju premijernim hrvatskim nastupom talijanskog HC benda Locked in kojem će podršku dati sunarodnjaci Go Back Home.

Netko će na Terapiju, a netko na Disciplinu Kitschme

Pretposljednji vikend desetog mjeseca će već u četvrtak započeti jubilarno dvadeseto Guranje s litice, a u ponor će vas gurnuti dobri znanci, majstori kombiniranja elektronike, duba, corea i ethna, mostarski bend Vuneny kojima će u tom naumu pomoći i francuski Idem. Novo jako koncertno ime na rasporedu je već za subotu – Disciplin a Kitschme, pa će petak pripasti razgibavanju na plesnjaku.

Kocka će pronaći i svoju zvijezdu, na karaokama 27. dana ovog mjeseca. Youtube party - slušaona i gledaona najboljih i najsmješnijih video spotova, skečeva i klipova objavljenih na ovome servisu zapisana je 24 sata prije noći vještica koja će se proslaviti pod maskama na Halloween partyu.