Koketiranje s fotkom

25_09_2009
Koketiranje s fotkom

A oni koji s fotografijom samo koketiraju? Oni koji foto-aparate uzimaju u ruke samo na rođendanima ili putovanjima? Oni u Fotoklubu Split imaju priliku oblikovati svoje znanje o fotografiranju i možda nakon toga krenuti u ozbiljnijem smjeru u vezi s fotografijom.

Fotografija je ljubav koja ne prestaje, traži stalno nešto novo, bilo nova lica, nove motive, nove kadrove ili samo novu opremu. To jako dobro znaju već iskusni fotografi. A oni koji s fotografijom samo koketiraju? Oni koji foto-aparate uzimaju u ruke samo na rođendanima ili putovanjima? Oni imaju priliku oblikovati svoje znanje o fotografiranju i možda nakon toga krenuti u ozbiljnijem smjeru u vezi s fotografijom.

Fotoklub Split od ponedjeljka, 28.rujna, počinje s održavanjem škole opće i digitalne fotografije. Škola će se održavati ponedjeljkom i srijedom po dva školska sata u vremenu 20,00 – 21,30h, uz praktičan rad dva vikenda, kroz 8 tjedana. Voditelj škole je dr.Darko Alfirević. Sve dodatne informacije o školi mogu se dobiti u Fotoklubu ili na tel. 347-597.

fotoklubsplit.hr