Vanka ili unutra?

24_09_2009
Vanka ili unutra?

Zadnji rujanski i prvi jesenski <strong>vikend</strong> još nas vodi u dileme planirati zabavu na otvorenom ili zatvorenom. Na Matejuški je za petak službeno razglašen tulum. Murall u subotu otvara sezonu, Kocka vikend prepušta metalu, studenti izlažu u Podrumima...

Zadnji rujanski i prvi jesenski vikend još nas vodi u dileme planirati zabavu na otvorenom ili zatvorenom. Na Matejuški je za petak službeno razglašen tulum - Banana zvuk će se pobrinuti za reggae podlogu, ekipa Rakija bara za piće, a konoba Marul za iće... Bend Ju-Hu ispuštat će pop, rock, funky, soul i bossa nova zvuk u Studiu 21, a Sandi Cenov svoj glas u Vanilli.

Na Matejuški je u petak navečer i službeno tulum (foto: D.Rom)

U petak navečer Hemingway će izaći ususret svojim posjetiteljima i uz Recesija party ublažiti prazninu u novčaniku koja se obično pojavi nakon večernjeg izlaska. Oni koji ne brinu o stanju u državi i puštaju brigu na veselje (barem vikendom) mogu se okušati u pjevanju na Karaokama u Tennisa na Firulama. Za kalendar događanja zapela nam je i svirka u solinskom kafiću Glorijet, pored Jadra, u kojem svira Grupa Mondo.

Stella Mares na trsteničkoj plaži vikend započinje uz DJ M.Dee-ja koji će kažu "govoriti jezikom Pariza", dok će subota biti u znaku domaćih nota uz Lea.


Na kojem podiju plesati ovaj vikend?  (foto: Ž.Vesanović)
Murall u subotu otvara sezonu i pult prepušta Koku, Malixu, Luki Lukacu i Miru, a osim preuređenog interijera obećava i bolju ventilaciju.

Kocka ovaj vikend među svojim zidovima nudi znojenje uz agresiju, adrenalin i testosteron metal zvuka. U petak češkom Malignant tumouru podršku daje domaći Talason, a u subotu se ujedinjuje metal sa svih krajeva Europe – švedski Evergrey, talijanski Chaoswave i hrvatski Stimulans.

Nije kao ljetni vikend, ali šteta je (o)stat doma... (foto: M.Prgomet)

Podsjetimo i da će od petka nezavisna studentska inicijativa kroz fotografije, snimke i promotivne materijale predstaviti svoju proljetnu borbu u sklopu 22. izložbe Adria Art Annale u podrumima Dioklecijanove palače. U programu kinoteke Zlatna vrata nas već par dana prate Tri majmuna, Lornina šutnja i Nadzor.